The Food is ONE - Always tasty and fun

Планирай деня си с нас. Организирай ваканция, вечеря или излизане с приятели всяка вечер. Отлична селекция от хотели, ресторанти и заведения.

Кое е различното?

Foodisone.com публикува оферти от проверени обекти. Преди качване на оферта наши анализатори посещават всеки обект като таен клиент и на база впечатление и условия отправят покана към дадено заведение, хотел и др. да се включат в каталога ни. В процеса на време ще добавяме и разнообразни класации с актуална информация за всички наши оферти. Обекти с най- висока оценка от анализаторите ни получават и сертификат (грамота) чрез която да удостоверят че са включени в системата. Всички услуги в това чисол и резервации през сайта са безплатни за вас потребителите. Не събираме никаква информация за вас и не е нужна регистрация за да ползвате сайта.

Пожелаваме ви да откриете най- доброто място за хранене и забавление в България, Македония, Турция, Гърция, Румъния и др.

Как да разпознаете офертите добавени след проверка на наши анализатори?

  • Всяка оферта обозначена със синя точка и текст „Проверена оферта“ Ви гарантира, че тези оферти са добавени след анализ от таен клиент посетил дадения обект.
  • Всички останали оферти също са проверени но след изрично желание на самите собственици на обектите желаещи да се включат в системата.
  • На случаен принцип нашите анализатори посещават всички обекти без предупреждение и във всеки един момент може да бъде промкенен статуса на всяка оферта.
  • Food is ONE – се старае да Ви гарантира достоверна информация за проверените от нас обекти.